Hvad indeholder min kasse? Hver måned vil du som abonnent på naturvinskassen modtage 3 flasker udvalgt vin, som alle er lavet ud fra et naturligt udgangspunkt. Derudover vil du modtage en opskrift, kreeret af en restaurant og/eller en kok, som vi har meget kær. Udførlige beskrivelser af vinene vil selvfølgelig også medfølge, hver måned! Ved første levering modtager du en specialdesignet proptrækker, så har du noget godt værktøj at gå i krig med. 

Hvor tit får jeg leveret min kasse? Du vil få din kasse leveret hver måned.

Hvornår bliver min kasse så leveret? Din kasse vil blive leveret til dig, i starten af måneden. Tilmelder du dig senere end d. 28. i pågældende måned, vil der kunne opstå en lille forsinkelse. 

Hvornår bliver min betaling trukket? Din betaling vil blive trukket d. 1. i hver måned.

Hvad skal jeg gøre, hvis en vin har prop eller anden sygdom? Det kan vi selvfølgelig ikke have! Skriv da en mail til info@reduktivt.com, og vi vil finde en løsning med det samme. Det kommer naturligvis ikke til at koste dig en krone. 

Binder jeg mig i en bestemt periode? Det gør du ikke, nej. Vi har ingen binding eller skjulte agendaer. Du kan melde dig fra eller sætte dit abonnement på pause, præcis når du vil.

Hvordan bliver min vin leveret? Vælger du abonnement uden fragt, kan vinen hentes i vores butik i Århus (Borggade 16). Vælger du med fragt, og bor i Århus, vil din vin blive leveret med Velopak's cykelbude. Bor du ikke i Århus, og har valgt abonnement med fragt, vil din vin blive leveret med GLS til nærmeste pakkeshop.

Kan man få leveret vinen i hele landet? Det kan du tro. Vi dækker selvfølgelig hele det ganske danske land. 

Jeg skal på ferie, hvad gør jeg? Så sætter vi skam bare dit abonnement på pause, om nødvendigt! 

Hvad gør jeg hvis jeg gerne vil opdatere mine kortoplysninger? Så skriver du os blot en mail (info@reduktivt.com). Vi vil derefter sende dig et link, så du fortroligt kan opdatere dine betalingsoplysninger.

Hvordan afmelder jeg mit abonnement? Det gør du ved at skrive en mail til info@reduktivt.com. Afbestiller du senere end d. 20. i en pågældende måned, vil du modtage næste måneds vine ligeledes.