NAturvin?

Kort fortalt; vin uden manipulation

Bliv medlem

Fri levering & ingen binding

3 flasker naturvin leveret til dig, fragtfrit hver måned! Vi levere selvfølgelig til alle afkroge af Danmark, uden undtagelser. 

 

 

  • Ingen binding.
  • Sæt på pause når du ønsker.
  • Skift leveringsadresse så tit du vil.

Medlemsfordele & rabatter

Vi sætter rigtig stor pris på vores medlemmer. Det synes vi skal værdsættes. Derfor kan man som abonnent, se frem til følgende fordele:

 

  • 10% på køb over 500 i butik/webshop
  • Månedlige “kassetilbud”.
  • Forkøbsret på allokationsvine.

Fra alle os, til alle jer

Vores vurdering er, at desto flere goder der er ved et abonnement, desto sjovere er det at være med. Derfor kan man som abonnent, også se frem til:

 

  • Opskrifter fra dygtige kokke og restauranter.
  • Udførlige vinbeskrivelser.
  • Velkomst- og jubilæumsgaver.

naturvinskassen

vores passion & vores legeplads…

Læs mere om os

hvordan fungerer det?

At være medlem at Naturvinskassen, er faktisk ganske simpelt! Som abonnent, vil du hver måned få leveret 3 flasker udvalgt naturvin. Fælles for alle flaskerne er, at det er nogle vine og nogle vinbønder, som vi har meget kært. 

hvad er naturvin?

Kort fortalt; vin uden manipulation! Når vin forbliver vin, og ikke et produkt af tilsætningsstoffer og andet gift, kan der opstå magiske tilstande. Vinen er dermed et resultat af naturen og den naturlige udvikling. Det synes vi, er enormt vigtigt.

Hvem laver naturvin?

Vinbønder med ren samvittighed, noget på hjerte og en anelse kuk i kasketten. For dem er maskineri og industrialisering fy fy. Her er man med i hver enkelt proces, fra start til slut. En krævende proces, når man kun går til hånde med sine bare næver.

hvem er vi egentlig?

Vi er såmænd bare Rasmus & Michael. Tæller man efter, har vi til sammen tilbagelagt omkring 35 år i restaurationsbranchen. Et vigtigt element for os begge, har altid været arbejdet med naturvinen. Så at sige vi har erfaring og viden med i bagagen, er vidst ikke helt forkert.

Kan du ikke vente?

bestil strakslevering, og vi sender en kasse afsted hurtigst muligt!

Vi kender alt for godt til det med at tørsten trænger sig på. Af samme årsag har vi åbnet op for muligheden for strakslevering. Det betyder i al sin enkelthed, at du har muligheden for at få leveret din første Naturvinskasse med det samme, fremfor at vente til kommende måned!

På den måde får du muligheden for allerede at starte din naturvinsrejse et par dage efter din tilmelding. Smart, ik’?