erfaring & viden
… samt en stor portion nysgerrighed!
Tæller man efter, har vi til sammen tilbagelagt omkring 30 år i restaurationsbranchen. Med andre ord, så har vi skænket vores del vin, og fortalt mindst ligeså mange røverhistorier.
Et vigtigt element for os begge, har altid været arbejdet med naturvinen. Et fokusområde som vi har implementeret på samtlige af de steder vi har arbejdet igennem tiden. Steder som tæller alt ligefra Michelin-restauranter til nogle af landets absolut bedste vinbarer.
Så man kan vidst roligt sige, at vi har erfaring og viden med i bagagen. Dette kombineret med en umættelig nysgerrighed og interesse for vinen, gør, at vi kan videregive fantastiske oplevelser til alle jer.
hvorfor naturvinskassen?
vores talerør og vores legeplads…
Vi manglede en legeplads der kunne rumme alle vores skøre ideer, vores evige søgen og nysgerrighed efter nye vine og nye vinbønder, samt vores enorme trang til hele tiden at formidle og dele vinoplevelser med andre.
Derfor blev Naturvinskassen søsat! Her får alle vores medlemmer det fulde udbytte af vores passion og hårde arbejde, kombineret med en lærerig (vin)rejse, uden nogen final destination.
Og det er lige præcis dét, som Naturvinskassen kan og skal kunne…
vores ønske
… er at videreformidle & dele oplevelser!
Vores arbejde med Naturvinskassen handler først og fremmest om at videreformidle og dele oplevelser, med alle vores medlemmer! Det er lige præcis dét, som vi hele tiden bestræber os på.
Vi støder på rigtig, rigtig mange vinbønder og smager endnu flere vine. Noget smager godt, noget smager knap så godt, og noget smager så godt, at vi bliver nødt til at dele det med alle vores medlemmer.